Onze droom is een gezonde glimlach voor ieder kind!

ADOPTEER EEN GLIMLACH!

In Nederland zijn er 172 Voedselbanken en ruim 500 locaties waar voedsel en andere producten opgehaald kunnen worden. In totaal maken 25.000 kinderen gebruik van de Voedselbank. Door de coronacrisis neemt de druk op de Voedselbanken toe en bereidt de organisatie zich voor op een eventuele groei van 50 procent. Dit beseften we ons toen we eind april achter onze mondkapjes en gezichtsschermen weer aan het werk waren. Zo ontstond het idee om mondhygiënisten uit heel Nederland te koppelen aan een Voedselbank in de buurt en zo deze groep kinderen elk kwartaal van tandenpoets-pakketten te voorzien. 

Adopteer een glimlach is een non-profit project waarbij we collega’s willen inspireren om voor minimaal een jaar (4 donaties) een lokale voedselbank te adopteren. Onze droom is een gezonde glimlach voor ieder kind!
Voor mondzorgverleners die maatschappelijk een steentje willen bijdragen!