Afspraakherinnering via e-mail

Sinds kort sturen wij de afspraak herinnering bij voorkeur via de e-mail. Voorheen deden wij dit via een sms. Op een e-mail kunt u wel terug antwoorden, dan gaat met de sms niet.

We proberen dit aan het begin van de week te doen, zodat er nog ruimte is om eventueel uw afspraak te verzetten binnen de tijdslimiet die wij daaraan hebben gesteld, te weten 24 uur voor de afspraak. Anders zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

NB: We vinden het erg jammer als de afspraken kort van tevoren worden afgezegd, omdat wij dat vaak niet opgevuld krijgen en er best veel mensen graag op dat tijdstip eerder zouden willen komen. Afzeggen betekent ook dat de afspraak vaak wordt uitgesteld, wat de behandelkwaliteit niet ten goede komt. We hebben een drukke agenda, we hopen dat u daar met het maken van uw afspraak rekening mee houdt. Dan blijft de frequentie van uw behandelingen gehandhaafd. Bedankt.